• list_bg

Hvordan velge og kjøpe skjermdører?

Tips for valg og kjøp av skjermdører

1. Profil: I henhold til nasjonale forskrifter skal tykkelsen på profilen som brukes til skjermdører ikke være mindre enn 1,0 mm, fortrinnsvis 6063 aluminiumslegering utsatt for T5 varmebehandling.Glattheten og trykkfastheten til profilene som fremstilles på denne måten er begge relativt gode.

2. Sprøyting: Det er generelt to typer pulver for sprøyting: utendørs pulver og innendørs pulver.Det kan selvfølgelig også deles inn i importert og lokalt pulver.Importert tysk pulver er det beste, og utendørs pulver brukes vanligvis til skjermvinduer og dører.Sprøytingstypen er også veldig spesiell.Etter god sprøyting vil ikke gode profiler fremstå som fargefading og andre fenomener, og overflaten er blank.

3. Garnnett: Generelt bruker skjermdører foldenett, og prosessen med å folde netting er også veldig utsøkt.Vanligvis brukes 18 mesh gasbind, og mange av dem er 14 mesh gasbind på markedet.Velg også en med høy vann- og oljeavstøtende evne.

4. Vindtett: Mange skjermdører av dårlig kvalitet vil blåse ut av banen når vinden er sterk, så den vindtette ytelsen til skjermdøren er også viktig.Ved kjøp er det nødvendig å spørre selgeren tydelig.

kjøp skjermdører1

Vedlikeholdsmetode for skjermdør

1. Bruk den regelmessig og med intervaller.Husk å skyve og trekke sildøren for å hindre fremmedlegemer i å blokkere den, og effektivt forhindre aldring og rust på lagrene.

2. Bruk gasbindet regelmessig og trekk ut gasbindet for ventilasjon med jevne mellomrom for å forhindre tilstopping av netthullene i gasbindet.

3. Rengjør skjermen, rengjør støvet på skjermen, og forleng levetiden.

4.Rengjør rammen og rengjør skjermdørkarmen regelmessig for effektivt å forhindre at aluminiumsmateriale falmer og opprettholde et vakkert utseende.


Innleggstid: 28. mars 2023