• list_bg

Anvendelsesområde for usynlige skjermer

Usynlig-flyskjerm-for-vindu

 

Alle vet fordelene med usynlige skjermer, men de færreste vet det, det betyr ikke at usynlige skjermer passer for alle typer vinduer.Det mest passende er det beste, som er det uforanderlige prinsippet for kjøp av skjermvindu.Derfor, i noen tilfeller, bør folk unngå forstyrrelser av forretningsfremme og velge den mest passende skjermen.Anvendelsesomfang for usynlig skjermvindu:

1. Rammevinduer med aluminiumslegeringsstruktur er kun egnet for koblingshåndtak eller 7 underhåndtak.For sprossede vinduer med transmisjonslåsstruktur anbefales det å ikke bruke dem.Derfor er installasjonsposisjonen til håndtaket til transmisjonslåsen nært forbundet med rammeposisjonen til vinduet, og det er ikke nok plass til installasjonssidesporet.Vinduer i plaststål er ikke egnet for montering av usynlige skjermer fordi håndtaket er for stort.

2. Vinduene som åpnes i bunnen er ikke egnet for montering av usynlige skjermer av kroktype, men magnetiske usynlige skjermer kan monteres.

3. Overdimensjonerte skyvevinduer er ikke egnet for montering av usynlige skjermer.Selv om de toveis usynlige skjermene knapt passer til bredden på skjermene, vil montering av usynlige skjermer gjøre det vanskelig for begge hender å skalere eller zoome i én retning samtidig når skyvevinduene er for brede.krymping, så det anbefales ikke.


Innleggstid: 22. august 2022